Περιγραφή
Ποικιλίες
Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ποικιλίες επιτραπέζιων ροδάκινων, κάθε μία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Οι ποικιλίες αυτές κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τον χρόνο ωρίμανσης, το χρώμα της σάρκας, το μέγεθος του καρπού το είδος του πυρήνα (αν είναι ελεύθερος ή προσκολλημένος) κ.α. Εμείς με την γνώση και την εμπειρία μας, καταφέραμε να ξεχωρίσουμε τις πιο αξιόλογες και κατάλληλες ποικιλίες τις οποίες προσφέρουμε στους πελάτες διαδοικά από αρχές Ιουνίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:
- Ποικιλία
- Σπρινγκ Μπελ
- Ρούμπι Ριτς
- Σαν Κλάους
- Ντιαλόνα
- Καλ Ρεντ
- Τάρντι Μπέλε
- Περίοδος Συγκομιδής
- 10/06 – 17/06
- 15/06 – 26/06
- 10/07 – 22/07
- 04/08 – 18/08
- 25/08 – 10/09
- 05/09 – 20/09
- Σάρκα
- Κίτρινη
- Κόκκινη
- Κίτρινη
- Κόκκινη
- Κίτρινη
- Κίτρινη
- Πυρήνας
- Ελεύθερος
- Προσκολλημένος
- Ελεύθερος
- Ελεύθερος
- Ελεύθερος
- Ελεύθερος
- Μέγεθος
- Α
- 2Α – Α
- 4Α – 3Α
- 2Α – Α
- 3Α – 2Α
- 4Α – 2Α
Συσκευασία – Τυποποίηση
Το ροδάκινο είναι εξαιρετικά ευαίσθητο φρούτο και χρειάζεται προσοχή στην μεταχείριση από την συγκομιδή έως τον τελικό καταναλωτή. Η συσκευασία των ροδάκινων γίνεται σε ξύλινο τελάρο χρησιμοποιώντας ειδικές θήκες για την προστασία του. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις συσκευασίες που χρησιμοποιούμε.
Περιγραφή | Διαστάσεις (cm) | Καθαρό Βάρος (kg) | Τελάρα ανά Παλέτα |
---|---|---|---|
Ξύλινο τελάρο μονόσειρο | 27 x 47 x 10 | 3,8 έως 4,5 | 200 |
Ξύλινο τελάρο μονόσειρο | 30 x 50 x 11 | 5 έως 6 | 200 |